2011. december 9., péntek

Rólam IV.

Most viszont tényleg rólam lesz szó :D Leírásokból kiszedett részek,amik igazak rám ^^ Na vágjunk bele...
amúgy olyanokat rakok be,amik tényleg rám vonatkoztak (horoszkóp, kedvenc stb.)
persze ez teljesen szubjektív....mások lehet, sőt szinte biztos,hogy másképp gondolják :)


és bocsánat a változó írásmódokért, de nem szeretném ezeket átírni


szeretsz másokat boldoggá tenni, igazán szerethető típus vagy. Ennek ellenére kissé válogatósnak és szeszélyesnek tarthatnak. Mindig tele vagy energiával, szeretsz főnökösködni: parancsokat osztogatni. =)



vitában - nem haragtartó, nem bosszúálló, de kemény ellenfél. Hiszi, hogy a viták jóra vezetnek, közelebb hozzák egymáshoz az álláspontokat. Jobban szeret kibékülni, mint összeveszni valakivel.



 Egy idealista, bölcs természet (...)  Nagy igazságvágyad van, nem bírod az igazságtalanságot, és úgy véled, ha mindenki csak kis erőfeszítést tenne, a dolgok sokkal jobbak lehetnének a világon. Örök optimista természeted van.
Jóslat: Kövesd megérzéseidet, tiszteld intuiciódat, mert mindig rávezet életed útjára.



kimagaslanak a kreativitás terén. Vágynak az ismeretlen megfejtésére, és képesek is felfedezni azt.


(..) jószívű, segítőkész ember, akit sokan szeretnek. Még a sikertelenség sem keseríti el, és nem akadályozza tervei megvalósításában, ezenkívül türelmes és hűséges barát. Lelkesedése a művészet és az irodalom iránt határtalan.


Stílusa könnyed, kifelé nyitott, mosolygós, barátságos, belül makacs.


A barátaid és a családod körében el tudod engedni magad, de az ismeretlenekkel visszafogott vagy. 


gyorsan olvasnak, és békére törekszenek.


Nem őrjítenek meg a trendek. Próbálsz mindig reálisan gondolkodni, a döntéseid előtt mérlegelsz. Te biztos nem fogsz hirtelen felindulásból haszontalan és drága göncöket vásárolni, és egy fiúért sem fogod feladni az elveidet


Gyakran alkalmazkodsz a többség akaratához. Ez a legkevésbé sem zavar. Különböző dolgokat kedvelsz, a barátnőid társaságában sok mindent hajlandó vagy bevállalni. 


vészhelyzetben felnőtt módon reagál. A veszélyhelyzeteket problémaként fogja fel, melyekre konstruktív megoldásokat keres. Belátja azt is, ha hibázott, önkritikát is tud gyakorolni. Igyekszik maga megoldani a gondokat, de nem bánja, ha egyenrangú félként a partnere is részt vesz ebben.


Most ennyi, legyen elég ennyi belőlem ^___^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése